Bestelproces

In de webshop van Kenniscentrum Handhaving kunt u eenvoudig promotiemateriaal bestellen. Denk hierbij aan pennen, sleutelhangers of bidons.

Bestellen via de webshop
Alle producten via de webshop zijn eenvoudig te bestellen;

  • Selecteer bij het product het gewenste aantal, en voeg deze toe aan uw winkelmand.
  • Is uw bestelling compleet? Doorloop de stappen van het afrekenproces, en vul hierbij uw gegevens in. Ook bepaalde opmerkingen, of een afwijkend leveringsadres kunt u hier kwijt.
  • Na uw bestelling nemen wij contact met u op om de bestelling door te spreken. Na deze afstemming gaan wij direct voor u aan de slag.
  • U ontvangt van ons een factuur voor de betaling.
  • De producten worden zo snel mogelijk aan u geleverd

Heeft u vragen over onze producten, of geeft u uw bestelling liever per e-mail door? Stuur ons gerust een e-mail, via info@kenniscentrumhandhaving.nl

Specifieke wensen
Heeft u specifieke wensen, of wilt u een maatwerkbestelling plaatsen? Wij hebben brede mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op.

Garantie
Wij staan voor kwaliteit, en vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde product. Omdat de bestelling speciaal voor u gemaakt is, kunt u de producten niet automatisch retour sturen. Uiteraard willen wij dat alle producten de kwaliteit hebben die u mag verwachten, en dat de bestelling naar wens is geleverd.

Is er iets niet naar wens? Neem gerust contact met ons op, dan lossen wij het gegarandeerd op.